Emmaljunga Max/Lux


SENTO MAX är den kompletta barnvagnen med en enastående robust och stabil konstruktion. Njut av lugna och bekväma promenader med den nya, mjuka fyrhjulsfjädringen, med justerbar bakfjädring. Överdelarna är generöst utformade för att ge ordentligt med plats för din barn - här finns utrymme för att växa. Använd den rymliga liggdelen med bärhandtag under de första 6 månaderna (upp till 9 kg). Sedan klickar du i en sittdel, välj ERGO eller FLAT (upp till 22 kg / 4 år). SENTO MAX tillverkas med miljövänligare material och håller en hög svensk kvalitet.

Hello world

Emmaljunga Sento Pro


Möt SENTO™ PRO - lätt, smidig och fullutrustad med funktioner. Oavsett om du bor du i staden eller på landet kan du njuta av lugna promenader med de stora Outdoor-hjulen och den fantastiskt mjuka fyrhjulsfjädringen, med justerbar bakfjädring.

Hello world

Emmaljunga Sento


Lättare och smidigare med en fantastisk fjädring. SENTO är vår senaste nyhet och vår mest innovativa barnvagn någonsin. Upplev skillnaden med den nya fyrhjulsfjädringen som har justerbar bakfjädring, vilket gör att ditt barn kan vila lugnt även på grus- och skogsvägar. Det lätta chassit är tillverkat av HYDRO REDUXA®-aluminium med låg koldioxidpåverkan och kan fällas ihop till ett kompakt paket på bara några sekunder. Under de första sex månaderna (upp till 9 kg) kan du använda den rymliga liggdelen med bärhandtag. Sedan kan du enkelt byta till sittdel, välj ERGO eller FLAT (upp till 22 kg / 4 år). SENTO ERGO tillverkas med miljövänligare material och håller en hög svensk kvalitet.

Hello world

Emmaljunga Alu S Air


Robust, stabil och redo för promenader i varierande terräng med stora, tåliga lufthjul.

ALU S AIR är den moderna klassikern som är en vidareutveckling av ett av Emmaljungas mest sålda chassin genom tiderna.

Använd den rymliga liggdelen med bärhandtag under de första 6 månaderna (upp till 9 kg). Sedan klickar du i din vändbara sittdel, välj ERGO eller FLAT (upp till 22 kg / 4 år).

Hello world

Emmaljunga Syskon &

Tvilling


Twin 735 är den revolutionerande syskonvagnen som gör promenaden mycket lättare. Handtillverkad i Sverige med enastående stabilitet och materialval. Twin 735 har en unik praktisk design där styret fästs vid bakaxeln för en fantastisk körkänsla och hävkraft. Samtidigt kan du fälla ihop Twin 735 med några få handgrepp. Vagnen ger möjlighet att kombinera fritt mellan SENTO liggdel (0-6 månader / 9 kg), ERGO sittdel eller FLAT sittdel (med fullt, plant liggläge). Från 6+ månader till 22 kg/per barn. Utrustad med en mjuk luftassisterad fjädring, rymlig varukorg och stora svängbara framhjul.

Två insektsnät levereras med chassit och passar både ligg- och sittdelar.

Hello world

VÄLJ MELLAN FYRA OLIKA VÄRDEPAKET NÄR DU BOKAR DIN VAGN

_____________________________________________________________________________________________________________________________

SKILLNADEN MELLAN DE OLIKA SENTO MODELLERNA?