Britax Babyskydd

Britax Baby-Safe PRO


- Nyfödd - 15 månader

- 40 - 85 cm

- 0 - 13 kg


BABY-SAFE PRO är vårt lättaste och mest innovativa babyskydd hittills. Det kommer med Ergo Recline som erbjuder din baby en planare och hälsosammare position för att göra resorna ännu bekvämare och säkrare. BABY-SAFE PRO följer din baby från nyfödd upp till 15 månader, och det kan installeras på VARIO BASE, med fordonets säkerhetsbälte eller på en mängd olika barnvagnar.

Hello world
Hello world

Britax Baby-Safe Core


- Nyfödd - 15 månader

- 40 - 83 cm

- 0 - 13 kg


Var trygg med att din lilla skatt åker säkert och bekvämt på varje resa. BABY-SAFE CORE är lätt och flexibel, och kan användas med bas eller med bilens säkerhetsbälte. Du spänner enkelt fast ditt barn tack vare den lättanvända selen. Nackstödet justeras smidigt allteftersom barnet växer och det gör att BABY-SAFE CORE passar från nyfödd upp till 83 cm.

Kompatibel med Core Base eller Vario Base

Britax VARIO BASE


Med VARIO BASE är du redo för fyra års bekväm säkerhet i trafiken. Den smidiga basen är kompatibel med BABY-SAFE PRO, BABY-SAFE CORE och DUALFIX 5Z och var och en av dem kan installeras på basenheten med bara ett klick. Rotationen låter dig vrida varje bilbarnstol mot bildörren vilket gör det enkelt för dig att placera och spänna fast ditt barn.

Basen kan endast monteras i bilen med isofix.

Hello world
Hello world

Britax Baby-Safe Core Base

Baby-Safe Core + bas 1999:- (ord. pris 2990:-)

Gäller tom 2/6, Space Black


Känn dig trygg med att ditt barn är skyddat på varje resa. BABY-SAFE CORE installeras enkelt på BABY-SAFE CORE BASE med ett klick. Med en enkel enhandsmanöver låser du fast babyskyddet på basen, och den tydliga indikatorn säkerställer att det är korrekt anslutet. Babyskyddet lossas lätt från basen när du är redo att plocka ut din lilla glädjespridare från bilen.

Basen kan endast monteras i bilen med isofix.