Britax Babyskydd

Britax Baby-Safe 5Z2


- Nyfödd - 15 månader

- 40 - 85 cm

- 0 - 13 kg


BABY-SAFE 5Z2 är vårt lättaste och mest innovativa babyskydd hittills. Det kommer med Ergo Recline som erbjuder din baby en planare och hälsosammare position för att göra resorna ännu bekvämare och säkrare. BABY-SAFE 5Z2 följer din baby från nyfödd upp till 15 månader, och det kan installeras på FLEX BASE 5Z, med fordonets säkerhetsbälte eller på en mängd olika barnvagnar.

Hello world
Hello world

Britax Baby-Safe Core


- Nyfödd - 15 månader

- 40 - 83 cm

- 0 - 13 kg


Var trygg med att din lilla skatt åker säkert och bekvämt på varje resa. BABY-SAFE CORE är lätt och flexibel, och kan användas med bas eller med bilens säkerhetsbälte. Du spänner enkelt fast ditt barn tack vare den lättanvända selen. Nackstödet justeras smidigt allteftersom barnet växer och det gör att BABY-SAFE CORE passar från nyfödd upp till 83 cm.

Kompatibel med Core Base eller Vario Base

Britax Flex Base 5Z


Med FLEX BASE 5Z är du redo för fyra års bekväm säkerhet i trafiken. Den smidiga basen är kompatibel med BABY-SAFE 5Z2, BABY-SAFE 3 och DUALFIX 5Z och var och en av dem kan installeras på basenheten med bara ett klick. Rotationen låter dig vrida varje bilbarnstol mot bildörren vilket gör det enkelt för dig att placera och spänna fast ditt barn.

Basen kan endast monteras i bilen med isofix.

Hello world
Hello world

Britax Baby-Safe Core Base


Känn dig trygg med att ditt barn är skyddat på varje resa. BABY-SAFE CORE installeras enkelt på BABY-SAFE CORE BASE med ett klick. Med en enkel enhandsmanöver låser du fast babyskyddet på basen, och den tydliga indikatorn säkerställer att det är korrekt anslutet. Babyskyddet lossas lätt från basen när du är redo att plocka ut din lilla glädjespridare från bilen.

Basen kan endast monteras i bilen med isofix.