Thule Chariot Sport


Komfort för barnen och överlägsen prestanda för atletiska föräldrar, eller för alldeles vanliga föräldrar som gillar att vara ute. Med joggingkitet (säljs separat) som tillval blir Thule Chariot Sport en ultimat cykelvagn och joggingvagn i ett. Konverteringen går snabbt och enkelt mellan aktiviteter tack vare Thule Click n’ Store- och Thule VersaWing-systemen. Thule Chariot Sport har den bästa utformningen i alla avseenden, från enkel användning och smarta funktioner till säkerhet och hållbarhet. Standard-, komfort- och sportfunktioner ingår.

Finns som enkel- eller dubbelvagn.

Hello world
Hello world

Thule Chariot Cross


Allroundvagnen för cykling, jogging och promenader som ger komfort och flexibilitet för familjer med en aktiv livsstil. Standard- och komfortfunktioner ingår.

Jogging- och ski-kit säljs separat.

Finns som enkel- och dubbelvagn.

Just nu kampanj på vagnar i färgen Alaska:

Enkel 9.799:- (ord. 11.699:-)

Dubbel 11.299:- (ord. pris 13.199:-)

Gäller så långt lagret räcker.

Thule Chariot Skiing kit


Förvandla din Thule Chariot multisportvagn till en pulka för längdskidåkning. Passar både enkla och dubbla multisportvagnar.

Nu till kanonpris 2619:- istället för 4199:-

Hello world

Thule Sleek


Utforska världen med vår flexibla stadsvagn för aktivt cityliv, kombinerat med en bekväm liggdel för din nyfödda. Thule Sleek kan konfigureras för spädbarn och användas som syskonvagn.

Upptäck nya platser med Thule Sleek – en smart, snygg och säker barnvagn för aktiva föräldrar. Den är smidig, lätt och enkel att manövrera, har en modern design och är bekväm för såväl förälder som barn. Thule Sleek är utformad för aktiva föräldrar som vill kunna röra sig fritt överallt i staden. Folkvimmel, trånga passager eller höga trottoarkanter? Thule Sleek tar dig dit din nyfikenhet leder dig. Thule Sleek kan användas från dag ett med en liggdel.

Hello world