Thule Urban Glide 4-hjulig


Thule Urban Glide med fyra hjul är en vagn för alla typer av terräng som passar i stadsmiljö och är perfekt för både små bebisar och större barn. Som den ultimata vagnen i fullstorlek för stadsmiljö sammanför den komfort, funktion, generös förvaringskapacitet och prestanda på alla underlag. Den är utformad för daglig användning och erbjuder överlägsen manövrering. Glid smidigt runt hörn och genom trånga platser, oavsett om du promenerar genom stadens livliga gator eller är ute på tuffare underlag.

.


Hello world
Hello world

Thule Urban Glide 3


Thule Urban Glide 3 är nästa generation i både design, färg och funktion! Vagnen för alla typer av terräng!


  • Mjukare former och mer stilren och modern design!
  • Mer upprätt sittläge i ryggen
  • Fotstöd vilket ger ett jättebra liggläge för mindre barn
  • Utökad viktkapacitet på varukorgen till 7 kg
  • Förlängningsbar sufflett med stor ventilationsdel och ”fönster” mot barnet.
  • Bromsen är flyttad till höger sida och med grå pedal.
  • Komplettera med liggkorg/bassinet och förvandla din sittvagn till liggvagn på nolltid. 

Thule Chariot Sport


Komfort för barnen och överlägsen prestanda för atletiska föräldrar, eller för alldeles vanliga föräldrar som gillar att vara ute. Med joggingkitet (säljs separat) som tillval blir Thule Chariot Sport en ultimat cykelvagn och joggingvagn i ett. Konverteringen går snabbt och enkelt mellan aktiviteter tack vare Thule Click n’ Store- och Thule VersaWing-systemen. Thule Chariot Sport har den bästa utformningen i alla avseenden, från enkel användning och smarta funktioner till säkerhet och hållbarhet. Standard-, komfort- och sportfunktioner ingår.

Finns som enkel- eller dubbelvagn.


Just nu kampanj på Dubbel Sport svart

13.999:- (ord. pris 16.499:-)

Gäller så långt lagret räcker.

Hello world
Hello world

Thule Chariot Cross


Allroundvagnen för cykling, jogging och promenader som ger komfort och flexibilitet för familjer med en aktiv livsstil. Standard- och komfortfunktioner ingår.

Jogging- och ski-kit säljs separat.

Finns som enkel- och dubbelvagn.

Just nu kampanj på vagnar i färgen Alaska:

Enkel 9.799:- (ord. 11.699:-)

Dubbel 11.299:- (ord. pris 13.199:-)

Gäller så långt lagret räcker.

Thule Spring


Bekväm, lätt och smidig att fälla ihop med en hand så att du kan röra dig fritt. Den är kompakt och kan stå utan stöd, vilket gör att den tar upp begränsad plats och är perfekt att ta med på resor. Fotstödet som är lätt att kliva på och den lutningsbara sitsen gör att Thule Spring kan anpassas efter barnets alla behov från morgon till kväll. Suffletter med slitstarka och förfinade tyger ger både hållbarhet och ett sofistikerat utseende. Och om du vill utöka barnvagnens funktioner kan du välja bland ett brett utbud av praktiska tillbehör, t.ex. Thule Spring regnskydd, Thule Spring benstöd och Thule Spring bilstolsadaptrar.

Nu 3999:- (ord. pris 4999:-) Utvalda fräger.

Hello world