Babyalarm

Capidi

Capidi babyalarm har marknadens lägsta strålining med över 100 timmars batteritid och en räckvidd på upp till 800 meter. Tack vare vibratorlarm så behöver du aldrig vara orolig över att inte få notis om att ditt barn gråter. 5 års garanti. Laddning via medföljande USB-kabel. Mycket enkel att använda med få knappar, starta och använd! Nu 1099:- tom 16/5

Padwico 850

En funktionell och lättanvänd babyvakt med full digital teknik. Låg strålning, med räckvidd upp till 500 meter. Nattlampa på babyenheten, indikator som visar temperaturen hos barnet. Talk-back funktion. Dubbla laddningshållare och uppladdningsbara batterier ingår. Funktionstestad ner till -20º C.

Nu 1399:- tom 16/5

Padwico V8

Video babymonitor. Trådlös anslutning på 2,4 GHz (kräver inte WiFi-nätverk. Kamera med automatiskt mörkerseende. Upp till 300 meters räckvidd. Upplyser om temperaturförändringar hos barnet. Inkl. 2 st USB-kablar. Tvåvägs-kommunikation.

Nu 1799:- tom 16/5

Owlet Smart Sock

Owlet Smart Sock är ett babylarm som mäter ditt barns hjärtfrekvens och syrehalt, vilket är den bästa indikationen på om din bebis mår bra när hen sover. Om ditt barns mätvärden skulle avvika från de förinställda nivåerna kommer Owlet signalera att din bebis behöver dig. I appen kan du se din bebis sömnhistorik och använda den insamlade datan för att hitta sömnrutiner som fungerar för er, allt eftersom din bebis växer.

Owlet Cam 2

Owlet Cam 2 spelar in videoklipp när ljud, rörelse eller gråt registreras i ditt barns rum. Videoklippen ger dig en möjlighet att se ditt barns subtila signaler innan det börjar gråta. På så vis kan du lära dig ditt barns signaler innan hen börjar gråta, varför hen gråter och hur du bäst kan lugna hen. I Owlet appen kan du tydligt se ditt barn, vart du än är. Dessutom kan du avläsa rummets temperatur och luftfuktighet i appen så att du vet att ditt barn är bekvämt oavsett årstid.

Owlet Monitor Duo

Monitor Duo kopplar smidigt ihop Smart Sock 3 med Cam 2 så att du får en helhetsbild av ditt barns välbefinnande. Streama säker HD-video från varsomhelst, följ din bebis puls- och syrenivå samt sömntrender i Owlet App. Med Smart Sock 3 kan du följa bebisens puls, syrenivå och sömnmönster samt bli aviserad om något skulle avvika från de förinställda zoner. Med Cam 2 får du med hjälp av ljud-, rörelse- och gråtnotiser med videoklipp veta du vad som hände innan bebisen började gråta.

bblüv Babymonitor

Tack vare sin innovativa design och lättanvända mobil-app utmärker sig bblüv Babymonitor som en användbar och kompakt babyvakt som ansluts via en 2.4Ghz trådlös internetanslutning. Babymonitorn har en flexibel bas för att enkelt kunna fästas. Babymonitorn har infraröd sensor, rörelse- och ljuddetektor. Med bblüvs babymonitor är det även möjligt att spela in video. bblüv Babymonitor har 2-vägskommunikation så du kan prata med ditt barn.

Snuza Hero MD

Snuza® Hero MD är ett medicinskt certifierat mobilt andningslarm som fästs direkt på barnets blöja och övervakar barnets andning oavsett var barnet sover. Snuza Hero MD övervakar andningsrörelser och varnar om andningen är svag eller om färre än åtta andetag per minut registreras. Om Snuza® Hero MD inte känner av några rörelser under 15 sekunder kommer den att vibrera i ett försök att få igång barnet och få det att återuppta andningen.

Angelcare AC127

Angelcares Andningslarm och Babyvakt AC127 kombinerar marknadsledande rörelsedetektering med utmärkt ljud. Den har Angelcares nya 40% mindre trådlösa rörelsesensorplatta med SensAsure-teknik som är mycket tillförlitlig och larmar enbart om den inte känner av barnets andning inom 20 sekunder. Föräldraenheten har kristallklart ljud och tvåvägskommunikation som gör att du kan kommunicera med ditt barn. Babyvakten har även en temperaturindikator som visar temperaturen i rummet.