Britax Bakåtvänt

Britax Max-Safe Pro


- 3 månader - 7 år

- 61 - 125 cm

- 36 kg


Låt ditt barn se fram emot en fantastisk och säker framtid när de reser på det säkraste sättet - bakåtvänt. Med MAX-SAFE PRO har du en följeslagare som skyddar ditt barn upp till 7 år (125 cm / 36 kg). På så sätt kan din lilla reskamrat njuta av bakåtvänt åkande längre och är förberedd för alla äventyr. Oavsett om det är en kort eller lång resa så kan du vara trygg med att din lilla solstråle reser säkert och bekvämt med MAX-SAFE PRO. Dessutom är stolen tillverkad i Tyskland, har extra lång användningstid och är enklare än någonsin att installera - ingen anledning att oroa sig. Njut av säkra resor tillsammans i lugn och ro!

Hello world
Hello world

Britax Safe-Way M

2995:- (ord. pris 4795:-)


- 3 månader - 7 år

- 61 - 125 cm

- 36 kg


Installationen av SAFE-WAY M är enkelt med vårt nya ClickTight-system, som garanterar en snabb och säker installation. Tack vare vikten på endast 8 kg är SAFE-WAY M bekväm att bära. Det justerbara huvudstödet och selen ger en bra passform när ditt barn växer från 3 månader till 7 år (61-125 cm | 36 kg). Och efter ett lerigt äventyr är det bara att ta av, tvätta och sätta tillbaka överdraget. Enkelt!


Britax Dualfix 5Z


- 3 månader - 4 år

- 61 - 105 cm

- 18 kg


Redo för nästa steg på barnets resa? DUALFIX 5Zär en perfekt uppföljare att använda efter BABY-SAFE 5Z2 eller något annat av Britax babyskydd. Den klickas enkelt på FLEX BASE 5Z, den ger förstklassigt skydd och mysig komfort under många bilfärder fram till ditt barn är fyra år gammalt. Dessutom gör rotationsfunktionen det smidigt och enkelt att sätta i och ta ut barnet från bilen.

Installeras endast med isofix.

Hello world
Hello world

Britax Swingfix M Plus


- 3 månader - 4 år

- 61 - 105 cm

- 20 kg


SWINGFIX M PLUSär en bekväm bilbarnstol som erbjuder ett mycket gott skydd av ditt barn när det är 61–105 cm långt och väger upp till 20kg. Tack vare 90 graders rotation mot den öppna bildörren går det snabbt och enkelt att sätta i barnet och ta på selen. Installationen som görs med våra ISOFIX-anslutningar är enkel och säker.

Britax Swivel


- 40-105 cm – bakåtvänd, installeras med   ISOFIX och stödben. Använd stolens sele.
- 76-105 cm – framåtvänd, installeras med   ISOFIX och stödben. Använd stolens sele.
- 100-125 cm – framåtvänd, installeras med   ISOFIX. Stödbenet ska förvaras i basen.   Använd bilens säkerhetsbälte.


Med 360°-rotation är det en enkelt för barnet att kliva i och ur bilbarnstolen. En mysig insats för de allra minsta skämmer bort ditt nyfödda barn, medan SWIVEL anpassar sig när barnet växer till ett skolbarn. Det är som en tillväxtformel för komfort och säkerhet. Men det är inte allt! SWIVEL kan förvandlas till en bältesstol för fortsatta säkra resor.

Hello world