Cybex

CYBEX erbjuder produkter för barn och småbarnsföräldrar som inte bara är säkra utan perfekt anpassar sig till urban livsstil.

Ett ungt företag som har utvecklats snabbt för att bli en världsspelare.

 

I kärnan av varumärket och dess produktutveckling står CYBEX D.S.F. Innovationsprincip: kombinationen av unik design, oöverträffad säkerhet och kvalitet och intelligent funktionalitet. Denna tredelade strategi har inte bara lett till utvecklingen av prisbelönta banbrytande bilsäten som den bakåtvända Sirona utan också till inte mindre än femton Red Dot Design Awards.

 

Ifrågasätter alltid status quo och är inte rädd för att utmana etablissemanget, CYBEX har inte bara blivit en ledare inom barnsäkerhet utan ses som ett innovativt livsstils- och modemärke. Med sitt fräscha tillvägagångssätt designar CYBEX produkter för föräldrar samtidigt som de tänjer på gränserna som ofta skiljer säkerhet, design och funktion åt.

 

I början av 2014 gick det tyska företaget CYBEX samman med Goodbaby International Holdings Limited. Det senare är ett av de ledande globala företagen för hållbara ungdomsprodukter, med huvudkontor i Kina. Med en imponerande meritlista på över 25 år inom forskning och utveckling, design och testning och sina egna produktionsanläggningar sätter Goodbaby de globala standarderna för säkerhet, innovation, design och tillverkning.