MaxiCosi FamilyFix

360 Pro

20% rabatt

FamilyFix 360 Pro-basen har revolutionerande bilbarnstolsteknik som gör varje dag enklare. Vår patenterade SlideTech™-teknik gör att du enkelt kan skjuta ditt barn mot dig, så att du bekvämt kan få barnet in i och ut ur bilen.

Tack vare FlexiSpin-rotation på den utskjutbara basen kan bilsätena Pebble 360 Pro och Pearl 360 Pro (båda säljs separat) roteras smidigt och enkelt i alla lutande lägen med bara en hand! Bara att låsa, skjuta, vrida och köra! När du behöver lyfta barnet in i och ut ur bilen flera gånger om dagen gör FamilyFix 360 Pro-basen att du slipper allt krångel.


Hello world
Hello world

MaxiCosi Pebble 360 Pro

20% rabatt

Från födseln till cirka 15 månaders ålder (40–87cm) ger Maxi-Cosi Pebble 360 Pro ditt barn maximal sömnkomfort, oavsett om ni åker i bilen eller om sitsen sitter på en barnvagn. Spädbarnsinlägget ser till att barnet sitter bekvämt samtidigt som det både har en ordentlig passform och utrymme att växa. Komplettera med FamilyFix 360 Pro, isofix bas.

När barnet är mer än 15 månader gammalt kan du byta till den kompatibla Pearl 360 Pro (säljs separat) och använda den upp till 4 års ålder.

På så vis sitter barnet bekvämt även i fortsättningen, vart ni än ska.


MaxiCosi Pearl 360 Pro

20% rabatt

Maxi-Cosi Pearl 360 Pro ingår 360 Pro Family-serien, med 360-rotation och SlideTechTM – vår revolutionerande teknik för skjutbara bilbarnstolar som gör varje dag enklare. Sitsen har fem lutningslägen så att du kan välja den bästa vinkeln för ditt barn upp till 4 år. När den används med den roterande och skjutbara basen FamilyFix 360 Pro (säljs separat) med SlideTechTM-teknik är Pearl 360 Pro den enda bilbarnstolen som både roterar och glider mot dig. Den enkla selhanteringen gör det ännu mer bekvämt, så att du kan spänna fast barnet i sätet med minimalt krångel. Dessutom ger Maxi-Cosis integrerade G-CELL-sidokollisionsskydd överlägsen säkerhet.


Hello world
Hello world

MaxiCosi RodiFix Pro

i-Size

20% rabatt

RodiFix Pro i-Size är designad för att vara enkel. Med ISOFIX-fästen är det superenkelt att installera bilbarnstolen i din bil. Och utan armstöd i vägen går det alltid snabbt och problemfritt att spänna fast bältet. Faktiskt så enkelt att självständiga barn kan spänna fast sig själva. Vi vet att du inte kan hindra ditt barn från att växa upp alldeles för fort, men du kan hänga med eftersom stolens justerbara design växer både i höjd och bredd. Tryck bara på en knapp på baksidan av nackstödet för att justera höjden när de blir längre och flytta enkelt ut de intuitiva sidovingarna när de blir större.